Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestovinový šalát s jablkami, so syrom a špenátom

ingrediencie

1 kg
cestoviny penne
200 g
baby špenát
5 ks
červené jablko
400 g
syr Niva
10 ks
cibuľka jarná
100 g
mandľové lupienky
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

Zálievka

6 PL
citrónová šťava na ochutenie
4 PL
extra panenský olivový olej
1 štipka
morská soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

Cestoviny patria medzi univerzálne jedlá. Varianty na studeno dokážu príjemne osviežiť. Recept pripravila Lucie Jahelková. Viac receptov nájdete na blog.kitchenaid.cz alebo na kitchenaid.cz.

1.

Uvaríme cestoviny a nasypeme ich do misy.

2.

Jarné cibuľky, jablká a nivu nakrájame na kocôčky, pridáme špenát alebo poľníček.

3.

Cestoviny a pripravenú zmes zmiešame, pridáme soľ a čierne korenie podľa chuti a zalejeme pripravenou zálievkou.

4.

Môžeme podávať samostatne alebo so semienkovým alebo žitným chlebom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.