Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vegánska paštika z portobella

ingrediencie

350 g
portobello šampiňóny
1 ks
červená cibuľa
1 strúčik
cesnak
2 PL
extra panenský olivový olej
2 PL
suché biele víno
3 stonky
čerstvý tymián
1 ČL
dijonská horčica
1 štipka
morská soľ
1 štipka
korenie

postup

Pokiaľ si záhradnú párty neviete predstaviť bez chlebíčkov a zároveň by ste radi prekvapili hostí novým receptom, vsaďte na domácu rastlinnú nátierku. Chlebíčky môžete podávať napríklad s nakladanou červenou cibuľkou, ktorá sa k nátierke vynikajúco hodí. Recept pripravila Martina Schmidtová z blogu „Tina je doma“, viac receptov nájdete na blog.kitchenaid.cz

1.

Nakrájajte si cibuľku, hríby.

2.

Poduste cibuľku na oleji potom pridajte hríby, pretlačený cesnak, bylinky a víno.

3.

Varte kým sa nevyparí všetká voda. Dochuťte soľou a korením.

4.

Keď je zmes hotová, dajte ju nachvíľu vychladiť. Potom si pripravte foodprocesor alebo iný menší mixér. Zmes dajte do mixéru, pridajte horčicu a mixujte. Ak je zmes riedka môžete pridať Chia semiačka.

5.

Hotovú paštiku dajte do misiek a nechajte v chladničke odpočívať.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.