Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vegánska paštika z portobella

ingrediencie

350 g
portobello šampiňóny
1 ks
červená cibuľa
1 strúčik
cesnak
2 PL
extra panenský olivový olej
2 PL
suché biele víno
3 stonky
čerstvý tymián
1 ČL
dijonská horčica
1 štipka
morská soľ
1 štipka
korenie

postup

Pokiaľ si záhradnú párty neviete predstaviť bez chlebíčkov a zároveň by ste radi prekvapili hostí novým receptom, vsaďte na domácu rastlinnú nátierku. Chlebíčky môžete podávať napríklad s nakladanou červenou cibuľkou, ktorá sa k nátierke vynikajúco hodí. Recept pripravila Martina Schmidtová z blogu „Tina je doma“, viac receptov nájdete na blog.kitchenaid.cz

1.

Nakrájajte si cibuľku, hríby.

2.

Poduste cibuľku na oleji potom pridajte hríby, pretlačený cesnak, bylinky a víno.

3.

Varte kým sa nevyparí všetká voda. Dochuťte soľou a korením.

4.

Keď je zmes hotová, dajte ju nachvíľu vychladiť. Potom si pripravte foodprocesor alebo iný menší mixér. Zmes dajte do mixéru, pridajte horčicu a mixujte. Ak je zmes riedka môžete pridať Chia semiačka.

5.

Hotovú paštiku dajte do misiek a nechajte v chladničke odpočívať.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.