Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčeková bublanina z rebarbory, jahôd a ananásu

20
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
rebarbora
200 g
jahody
200 g
ananás
2 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
práškový cukor
125 ml
mlieko
125 ml
olej
1 ks
kypriaci prášok
3 ks
vajcia
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
škoricový cukor
soľ

postup

Výborná letná bublanina.

4.

Vajíčka, cukor si vyšlaháme, pridáme olej a mlieko, soľ. Nakoniec vmiešame múku s práškom do pečiva. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Ja dávam papier na pečenie.

5.

Na cesto dáme ovocie a posypeme vanilkovým a škoricovým cukrom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.