Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborový kysnutý koláč

ingrediencie

500 g
polohrubej múky
3 dl
mlieka
1 PL
cukru
20 g
droždia
1 ks
žltka
ks
rebarbora, vanilkový cukor, škoricový cukor, žmolenka
1 PL
majolky

postup

Z cukru,droždia a mlieka si vytvoríme kvások. Po vykysnutí kvások zmiešame s múkou, žĺtkom, majolkou a urobíme cesto. Po vykysnutí dáme na plech,naukladáme rebarboru a posypeme cukrami a žmolenkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.