Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medovo horčicové kurča s pivom

ingrediencie

ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
ks
olivový olej
500 ml
pivo
5 ČL
horčica
1 ks
citrónová šťava
500 g
kurací prsný rezeň
3 ČL
med

postup

1.

Kuracie prsné rezne si nakrájame na pásiky vložíme do misky, pokvapkáme šťavou z citróna, ochutíme čiernym korením a soľou. Pridáme med, horčicu,trošku olivového oleja polejeme 250ml piva. Všetko dôkladne premiešame a necháme marinovať v miske 15 minút.

2.

Rozohrejte panvicu vložte kuracie rezančeky s marinádou a varte pokiaľ mäso nezmäkne. Ak je potrebné podlejte pivom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.