Pridať recept

Špaldovo - višňová bublanina

30
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 hrnček
múka špaldová
1/2 hrnček
kokosová múka
1 ks
prášok do pečiva
1 hrnček
špaldové mlieko
1/2 hrnček
kokosové mlieko
2 ks
vajcia

postup

Všetky ingrediencie okrem višní dáme do misy a ručne zamiešame. Cesto vylejeme na vopred vymastený a múkou vysypaný pekáč a na vrch cesta pridáme očistené višne. (naše boli s kôstkami :)) Následne vrch posypte kokosovým cukrom a pečieme s použitím kameňa na pečenie pri teplote 180°C cca 30 - 35 minút. Na dochutenie môžete ešte dodatočne pred podávaním koláč pocukrovať.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať