Pridať recept

Čerstvý šalát s baby špenátu

ingrediencie

250 g
syr Gouda
125 g
syr Niva
2 ks
šalátová uhorka
ks
olivový olej
1 konzerva
sterilizovaná kukurica
1/2 ks
citrón
ks
soľ
200 g
baby špenát
1 ks
pór

postup

Skvelý čerstvý šalát môžme použiť aj ako prílohu k mäsu. Pozrite aj ďalšie moje recepty. Link na video recept: https://youtu.be/GimOXzJVaEU

Syr a uhorky nakrájame na kocky, pór nakrájame na kolieska. Suroviny spolu s kukuricou a baby špenátom polejeme šťavou s polky citróna a ochutíme soľou a olivovým olejom. Všetko spolu poriadne premiešame a môžme podávať. Dobrú chuť.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.