Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Farebný šalát Caprese

4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
farebné paradajky (cherry aj klasické)
2 balíčky
mozarella
4 PL
bazalkové pesto
1 hrsť
čerstvá bazalka
4 PL
Extra panenský olivový olej Ocho Delicioso
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie

postup

1.

Paradajky umyjeme a osušíme. Väčšie nakrájame na kolieska, cherry paradajky na mesiačiky.

2.

Mozarellu nakrájame na tenké plátky. Ak máte radšej mozzarelové guľky, stačí ich vybrať z nálevu, jemne osušiť a servírovať s paradajkami.

3.

Na tanier striedavo ukladáme paradajky a mozarellu a rovnomerne ich potrieme pestom. 

4.

Pred podávaním šalát jemne osolíme a okoreníme, posypeme čerstvou bazalkou a nakoniec pokvapkáme panenským olivovým olejom.

 

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?