Pridať recept

FOTORECEPT: Jelení guláš

6
porcií
180
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
gulášové mäso z mladého jeleňa
ks
bravčová masť
4 ks
stredné cibule
ks
soľ
2 strúčiky
cesnaku
2 KL
mletá sladká paprika
6 ks
borievka
2 ks
nové korenie
2 ks
bobkový list
2 PL
zavárané brusnice
2 ks
chilli
2 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1 plátok
zeler
2 dl
červené víno

postup

Starý,dobrý recept

1.

Na masti opražíme cibuľu.

Jelení  guláš
Jelení guláš
Zdroj: rein13
 
2.

Pridáme na kocky nakrájané mäso,ktoré prudko osmažíme a podlejeme trochou vývaru.

Jelení  guláš
Jelení guláš
Zdroj: rein13
3.

Pridáme všetky koreniny , zeleninu a dusíme do mäkka asi dve a pol hodiny.

Jelení  guláš
Jelení guláš
Zdroj: rein13
4.

Keď le mäso mäkké,povyberáme ho,aj korenie a šťavu rozmixujeme ponorným mixérom. podľa chuti dosolíme , šťavu rozriedíme podľa potreby a ešte prevaríme. Podávame s knedľou. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať