Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šampiňony v sladkokyslom náleve

ingrediencie

2,5 kg
šampiňóny
15 ks
bobkový list
15 ks
nové korenie
75 ks
čierne korenie
3 ks
stredne veľké cibule
1 kg
cukor
2 litre
voda
7 dl
ocot
1 ks
nakladač Deko

postup

1.

Väčšie šampiňony prekrojime, umyjeme a prevaríme 5 minút.

2.

Do 3 dl pohárov dáme po trochu nakrájanej cibule,po jednom bobkovom liste,jednej guličke nového korenia a po 5 guličiek čierného korenia.

3.

Doplníme hubami,ale netlačíme ich,len zľahka nasypeme.Zalejeme prevareným nálevom z vody,octu,cukru a deka. Sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 až 90°c

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Fatimaamiri
15.1.2019 16:32 | |
+0 -0
Zly postup
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.