Pridať recept

Vanilkovo-tvarohový krém

6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 ml
mlieko
1 ks
Zlatý krém
250 g
jemný tvaroh
5 PL
cukor
1 ks
smotana na šľahanie
1 ks
vanilínový cukor
1 PL
Kakao tmavé so zníženým obsahom tuku 10-12%

postup

1.

Uvaríme puding z mlieka, cukru a Zlatého krému. Do vychladnutého pudingu vmiešame mixérom tvaroh spolu s vanilínovým cukrom.

 
2.

Vyšľaháme smotanu na šľahanie a zľahka primiešame k pudingovo-tvarohovej mase.

3.

Rozdelíme krém na polovicu a do jednej primiešame 1 lyžicu kakaa.

4.

Krém vylievame do misiek striedavo (vanilkový krém a kakaový krém).

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať