Pridať recept

Inka piňa colada

ingrediencie

1 šálka
vody
5 ČL
cereálnej zmesi INKA
ks
kocky ľadu
500 ml
kokosového mlieka
150 g
ananásu v náleve (5 koliesok)
6 g
struhaneho kokosu
5 ČL
ananásový džús
2 ČL
medu

postup

1.

Na prípravu kociek ľadu potrebujeme uvarený silný cereálny nápoj INKA. Vychladenú cereálnu zmes nalejeme do foriem na ľadové kocky a dáme zamraziť.

 
2.

Kolieska ananásu necháme odkvapkať a nakrájame ich na malé kúsky. Strúhaný kokos opražíme na suchej panvici do zlatista a necháme vychladnúť.

3.

Do mixéra nalejeme kokosové mlieko a vložíme vyrobené ľadové kocky z cereálneho nápoja INKA. Všetko spolu rozmixujeme, pridáme nakrájaný ananás, opražený kokos a 2 čajové lyžičky medu. Dobre premixujeme a nalejeme do pohárov. Vrchnú časť môžeme posypať drvenými ľadovými kockami a kokosom. :-)

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať