Pridať recept

Višne v rume

2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
višne
ks
cukor kryštálový
1/2 liter
rum

postup

Dostala som višne, koláčik uz sa zjedol a ostatné som naložila v alkohole ( rume )Potrebovala som 2 poháre 750ml.

Višne umyjeme, naložíme ich do pohárov s patentným uzáverom po vrstvách, višne, cukor. Zalejeme rumom, zavrieme uzáver a necháme čo najdlhšie odstáť. Konzumujeme po častiach...haha, višne môžeme použiť na ozdobu koláčikov aj ako ich súčasť. Dobrú chuť.

Višne  v rume
Višne v rume
Zdroj: dorisa
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Už ste zavarili? Toto je 8 najčastejších chýb pri zaváraní, robí ich takmer každý, pozor na ne!
Už ste zavarili? Pozor na zbytočné chyby, robí ich takmer každý! Toto je dôvod, prečo ich nesmiete mať na kuchynskej linke
Toto je 8 najčastejších chýb pri zaváraní, ktoré robí takmer každý, pozor na ne!
Fermentovaná zelenina
Toto je to najlepšie, čo môžete pre svoje telo v zime urobiť! Fermentované potraviny dajú do poriadku črevá a podporia imunitu
Konzervovanie potravín fermentáciou si automaticky spájame s teplom. Teplé prostredie tento proces urýchľuje...