Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hruškový letný dezert

6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
Olúpané hrušky
500 ml
vody
80 g
kryštálový cukor
50 g
masla
250 g
mäkký tvaroh
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
vanilkový puding v prášku
200 g
dlhé piškóty

postup

3.

Hrušky olúpeme, vyberieme jadrince a postrúhame na hrubom strúhadle.

5.

V troške vode rozmiešame puding a do uvarených hrušiek pridáme a varíme 2 minúty. Potom odoberiem polovicu a do druhej polovici do vlažného pudingu primiešame mäkký tvaroh a vyšlaháme metličkou.

6.

Do misky alebo pohárov ukladáme piškóty, trochu som pokropila šťavou z kompótu, puding.

7.

Potom polejeme tvarohovou masou, zase piškoty, puding a tvaroh, vrstvíme asi 3 krát. Potom uložíme vychladiť. Môžeme ozdobiť šlahačkou, čokoládou, ovocím. Ako kto má rád. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.