Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketová fašírka

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cuketa
3 ks
vajíčka
100 g
údený tvrdý syr
200 g
mäkký salám alebo šunka
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
7 PL
hladká múka
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
soľ
mlč.č.korenie
1 ČL
korenie do fašírok
olej

postup

Lahké jedlo, výboné aj studené.

2.

Postrúhame na hrubšie rezance, posolíme a necháme postáť. Potom riadne vyžmýkame.

3.

Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, salámu, prelisovaný cesnak, múku, soľ, korenie, vajíčka , nastrúhaný syr a prášok do pečiva.

4.

Dobre premiešame a plech dobre vymastíme. Masu dobre rozotrieme, ja nerobím hrubé, tenké mi lepšie chutí.

5.

Pečieme na 180 stupňov do ružova. Pokrájame a môžeme podávať buď samotné alebo s nejakým šalátom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.