Pridať recept

Rump steak s stiplavym bylinkovym maslom

2
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
hovadzie maso na rump steak
ks
morskej soli - hrubozrnnej
ks
čerstvé mleté korenie
ks
olivový olej
1/2 šálka
citrónová šťava
1 ks
maslo v kocke
ks
mletá štipľavá paprika
1 ks
chilli paprika
ks
korenie gyros
ks
čerstvá petržlenová vňať
ks
tymian
1 ks
cesnaku

postup

1.

masko osusime (neodporuca sa umyvat), nechame chvilu vydychat, okorenime ciernym korenim a opecieme na dobre vyhriatej panvici na troche olivoveho oleja (cca 4 minuty z kazdej strany).

 
2.

vyberieme a odlozime na cca 4 minuty nabok - ochutime citronovou stavou, osolime, prikryjeme alobalom (aby sa stava v masku rovnomerne rozlozila)

3.

pomedzi to si zmiesame vsetky ingrediencie k bylinkovemu maslu a odlozime ho stuhnut do chladnicky - idealne pripravit si ho den dopredu

4.

podavame s kuskom bylinkoveho masla, salatikom a opecenym chlebikom a poharom kvalitneho cerveneho vinka- mnaaaam

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať