Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchle jablkové rezy

ingrediencie

300 g
polohrubá múka
3 ks
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
2 PL
kakao
200 g
práškový cukor
400 g
jablko
100 g
roztopené maslo
50 g
mleté orechy
150 ml
mlieko
tuk na vymastenie
strúhanka

Poleva

100 g
čokoláda na varenie

postup

1.
Múku zmiešame s práškom do pečiva, pridáme vajcia, kakao, orechy, jablká, cukor, rozpustené maslo, všetko dôkladne zmiešame a pridáme mlieko, aby vzniklo mierne tekuté cestíčko.
2.
Cesto nalejeme do vymasteného plechu vysypaného strúhankou. Upečieme dozlatista vo vopred vyhriatej rúre.
3.
Poleva: V horúcom vodnom kúpeli rozpustíme polámanú čokoládu a vrch rezov ňou ozdobne polejeme.
4.
Elektrická rúra: 180 °C, Teplovzdušná rúra: 160 °C, Plynová rúra: stupeň 3 - 4
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...