FOTORECEPT: Domáca polievka z holuba
ingrediencie
postup
Netradičná, ale o to chutnejšia polievka z holubieho mäska a koreňovej zeleneniny.
Holub je veľmi diétny, preto je ideálne vyvariť okrem holuba aj iný druh mäsa, ja som zvolila domáce morčacie krídlo. Mäso som opláchla a dala do hrnca s vodou. Zapla som to večer cc o 21 hodine na indukčnej platni na 0,5 stupňa.
Ráno som dala už na 1 stupeň a pridala koreniny. Očistila zeleninu, cibuľu, cesnak. A šup všetko do vývaru.
Pridala som yžičku Polievočky - je to akoby domáca vegeta, predáva sa na váhu a neobsahuje žiadne konzervanty ani soľ.
Vňaťku som zmotala nitkou a pridala do vývaru. Varila cc na 2-3 stupňoch, aby polievka nevrela. Keď je zelenina mäkka vybrala som mäso a odstavila polievku z platne.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.