Pridať recept

Zdravý tekvicový koláč

12
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

550 g
tekvica na pečenie (maslová)
320 g
hladká (špaldová) múka
1 ČL
prášok do pečiva
1 ČL
mletá škorica
1 ČL
bourboun vanilka
90 g
cukor (kokosový, trstinový)
2 ks
vajíčka

Voliteľné

2 PL
posekané vlašské orechy
80 g
hrozienka

postup

Šťavnatý a aromatický jesenný koláč! 

1.

Tekvicu očistíme a nastrúhame. 

 
2.

Tekvicu zmiešame spolu s ostatnými surovinami.

3.

Nádobu vymastíme maslom a vysypeme múkou alebo použijme papier na pečenie. Aby sa koláč dobre upiekol nemal by byť moc vysoký, ináč bude cesto moc mazľavé.

4.

Pečieme na 180 stupňov približne 30 minút. Kým nemá peknú farbu. 

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať