Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jogurtovo avokádová nátierka s parmezánom

ingrediencie

1 ks
avokádo
300 ml
smotanový jogurt
parmezán
tvrdý syr

postup

1.

Jogurt nechávam odtiecť cez gázu. Za pár hodín z neho odtečie srvátka a ostane ozaj hustý jogurt vhodný na nátierky.

2.

Avokádo popučíme, vymiešame s jogurtom.

3.

Pridáme nastrúhaný parmezán a podľa chuti tvrdý syr.

5.

Pre nás boli syry dosť slané, ďalšiu soľ som nepridávala.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kokos
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
Domáce bounty či raffaello dopĺňajú klasiky ako pusinky, bábovka a rezy. Všetko z kokosu!
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...