Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Knedlík s vajíčkom

2
porcie
13
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1
knedlik
soľ
sladká červená mletá paprika
majoránka
pažitka
5 ks
vajíčko

postup

Vhodné na raňajky alebo večeru. Ak sa vám zvýši kúsok knedlíku z obeda a nechcete ho len tak vyhodiť, tento recept môže poslúžiť ako návod ako ho využiť.

1.

Knedlík si nakrájame na kocky, približne 1cm krat 1 cm . Stačí jeden plátok knedlíku. 

2.

Knedlik dáme na panvicu a zalejeme s rozšľahanými vajíčkami, ktoré sme si trochu osolili. Postupne tak, aby sme zakryli celú plochu panvice.

3.

Pečieme na najmenšom stupni ohňa, aby sa nepripieklo zospodu, aby sa vajíčka uvarili. Keď sa vajíčkka robia, posypeme červenou paprikou mletou, majoránkou a pažítkou.

4.

Keď sa uz vajíčka spevnili, pozrieme spodok, či už je pekne pripečený, a keď áno, prenesieme z panvice na tanier.

5.

Tento recept patrí medzi moje obľúbené, pretože je to trocha iné ako praženica. A sýtejšie. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kokos
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
Domáce bounty či raffaello dopĺňajú klasiky ako pusinky, bábovka a rezy. Všetko z kokosu!
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...