Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Videorecept: Tradičný vývar z domácej sliepky

8
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2
maslo
1/2 ks
zeler
2 ks
petržlen
4 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
1 PL
soľ
5 ks
celé čierne korenie
2 ks
bobkový list
1 ks
špiková kosť (hovädzia)
1/2 ks
domacej sliepky
100 g
ružičky brokolice
100 g
karfiolové ružičky
3 litre
voda

postup vo videu vyššie

Penicilín :)

1.

Vo veľkom tlakovom hrnci si rozpustíme maslo.

2.

Medzitým si očistíme všetku koreňovú zeleninu a nakrájame na tenké plátky.

3.

Do rozpusteného masla postupne pridávame plátky zeleru, petržlenu, mrkvy, celú cibuľu aj so šupkou, celé strúčiky cesnaku. Osolíme a premiešame. Chvíľu zeleninu restujeme.

4.

Pridáme celé čierne korenie a bobkový list.

5.

Vložíme špikovú kosť a pol domácej sliepky.

6.

Pridáme ružičky brokolice a karfiólu.

7.

Zalejeme po okraj vodou, aby bolo všetko zakryté.

8.

Privedieme k varu. Následne tlakový hrniec uzavrieme a na nízkom stupni varíme 45 minút.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kokos
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
Domáce bounty či raffaello dopĺňajú klasiky ako pusinky, bábovka a rezy. Všetko z kokosu!
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...