Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Videorecept: Nepečené mafiny

6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
mandle
5 ks
sušené datle
100 g
vlašské orechy
50 g
kokos
200 g
kešu oriešky
100 ml
kokosový krém
3 PL
javorový sirup
1 KL
vanilkový extrakt
5 KL
kokosový olej
1 hrnček
maliny
lístky mäty

postup vo videu vyššie

Delikátne mafinky bez lepku, bez laktózy a bez pečenia.

1.

Mandle rozmixujeme s datľami, vlašskými orechmi a kokosom.

2.

Zmes navrstvíme na dno papierových košíčkov a vytvoríme tak malé korpusy. 

3.

Na plnku spolu rozmixujeme kešu oriešky, s kokosovým krémom, javorovým sirupom, vanilkovým extraktom a kokosovým olejom.

4.

Zmes rozdelíme na dve časti. Polovicu vylejeme na pripravené korpusy.

5.

Do druhej polovice nasypeme maliny a rozmixujeme.

6.

Malinovú polevu rozdelíme na vrch mafinov a vložíme do mrazničky na 30 minút.

7.

Pred podávaním koláčiky ozdobíme malinami a lístkami mäty.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.