VIDEORECEPT: Portobello sendvič
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
šampiňóny portobello
3
PL
balzamikový ocot
2
PL
olivový olej
1
PL
sójová omáčka
1
PL
javorový sirup
2
strúčiky
cesnaku
1
KL
tymian
1
KL
rozmarín
ks
morská soľ
ks
sendvič
ks
paradajka, broskyňa, baby špenát, avokádo, mrkva
postup vo videu vyššie
Najlepší vegánsky sendvič, pomenovaný po super-hube pečiarke známej tiež ako obrovský šampiňón Portobello.
1.
Huby očistíme, nakrájame na plátky a uložíme na plech či do misky.
2.
V inej miske zmiešame balzamikový ocot, olej, sójovú omáčku, javorový sirup, cesnak, tymián a rozmarín.
3.
Huby nasolíme a prelejme pripravenou omáčkou. omáčku vylejeme na šampiňóny. Necháme ich aspň hodinku marinovať.
4.
Medzi dva plátky sendviča potom navrstvíme marinované huby, plátok paradajky, nastrúhanú mrkvu, plátok broskyne a avokáda a zopár lístkov baby špenátu.
5.
Sendviče prepichneme špáradlom aby držali pokope a podávame.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.