Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Plnené morčacie stehno

ingrediencie

1 ks
horné morčacie stehno
1 ks
párky
2 ks
vajíčka
slanina
cibuľa
kápia
hrášok
soľ
mleté čierne korenie
tvrdý syr

postup

Svätoštefanský obed.

1.

Morčacie stehno opatrne vykostíme alebo kúpime už vykostené a urobíme v ňom kapsu. Pripravíme plnku: Na slaninke opražíme cibuľu, pridáme všetko ostatné a zamiešame vajíčka. Ide o to, aby bola praženica rôznofarebná.

2.

Naplníme kapsu a zašijeme. Posypeme korením na pečené kura, podlejeme vodou, prikryjeme alobalom a dáme piecť.

3.

Pred dopečením odstránime alobal, aby sa upiekla aj koža. Pečieme pri 180 st. C asi 1,5 hodiny.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...