Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Silvestrovské bravčové plátky s ananásom a syrom

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

750 g
chudé bravčové stehno
1 konzerva
plátkový ananás
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
olej
200 g
tvrdý syr na strúhanie
1 téglik
33% smotana na šľahanie

postup

1.

Mäso si umyjeme a nakrájame na rezne, osolíme okoreníme, opaprikujeme a vyklepeme.

2.

Rozohrejeme si olej a v krátkosti opečieme z oboch strán. Mäso ukladáme na plech. Keď je opečené, na každé poukladáme plátok ananásu, zalejeme výpekom, pokvapkáme šťavou z ananásu a nakoniec dáme smotanu.

3.

Zakryjeme alobalom a dáme do rúry na 200 stupňov, asi na pol hodinku, kým nie je mäkké, odokryjeme ho a posypeme nastrúhaným syrom. A už len zapiecť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kokos
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
Domáce bounty či raffaello dopĺňajú klasiky ako pusinky, bábovka a rezy. Všetko z kokosu!
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...