Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medovníkový adventný veniec

ingrediencie

1 kg
hladká múka T-650
300 PL
práškový cukor
300 g
med
125 g
palmarín
7 ks
vajcia
2 PL
medovníkové korenie
1 PL
kakao
10 g
sóda bikarbóna

postup

Tohto roku trocha iný.

1.

Zmäknutý tuk, med a vajcia zmiešame,pridáme cukor a vymiešame. Pridáme ostatné prísady a vypracujeme cesto. Necháme odležať najmenej 24 hodin.

2.

Z výkresu si vystrihneme 4 väčšie a 4 menšie srdiečka.

3.

Cesto rozvaľkáme asi na 4-5 mm a postupne si vykrajujeme srdcia a na vymastenom plechu upečieme. Zo zbytku cesta si vykrojíme malé srdiečka.

4.

Po vychladení si veniec ozdobíme bielkovo-cukrovou polevou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.