Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vanilková panna cotta s lesným ovocím

6
porcií
500
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 ml
smotana na šľahanie
250 g
Mrazená zmes lesného ovocia
7 plátkov
Želatína v plátkoch Dr.Oetker
ks
vanilkový cukor

postup

Na akúkoľvek príležitosť.

1.

Rozmrazené ovocie rozmixujeme v mixéri a pridáme cukor. Pripravíme želatinu podľa návodu, následne ju zamiešame do rozmixovaného ovocia.

2.

Budeme potrebovať plech na muffiny. Pripravenú zmes naberačkou vlejeme do pohárov. Poháre nakloníme a položíme ich na plech na muffiny, tak aby zostali naklonené. Na 4 hodiny vložíme celý plech do chladničky.

3.

Do nádoby nalejeme smotanu, pridáme vanilkový cukor a zmiešame. Želatinu pripravíme podľa návodu, potom celú zmes zamiešame do smotany.

4.

Vyberieme poháriky z chladničky. Naberačkou nalejeme pannu cottu na stuhnuté želé z ovocia. Poháriky vložíme zas na 4 hodiny do chladničky. Hotové poháriky môžeme zdobiť ovocím a mandlami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.