Pridať recept

Škoricové medvedie labky

1
porcia
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
polohrubá múka
1 ks
Hera
200 g
práškový cukor
120 g
mleté lieskovce a mandle
1 ks
vajce
10 g
škorica
1 KL
kypriaci prášok do pečiva

postup

Medvedie labky nesmú na Vianoce chýbať.

1.

Zmiešame múku s kypriacim práškom, pridáme cukor, mleté orechy, na kúsky nalámanú Heru, vajce , škoricu a vypracujeme cesto. Necháme ho chvíľu odpočinúť.

 
2.

Pripravíme si formičky. Cesto vtláčame do jednotlivých formičiek doplna.

3.

Pečieme cca 15 minút, pri teplote 180 stupňov. Po vyklopení posypeme práškovým cukrom, alebo v ňom obaľujeme. Dobrú chuť.

Škoricové medvedie labky
Škoricové medvedie labky
Zdroj: vlastina1952
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať