Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Škoricové medvedie labky

1
porcia
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
polohrubá múka
1 ks
Hera
200 g
práškový cukor
120 g
mleté lieskovce a mandle
1 ks
vajce
10 g
škorica
1 KL
kypriaci prášok do pečiva

postup

Medvedie labky nesmú na Vianoce chýbať.

1.

Zmiešame múku s kypriacim práškom, pridáme cukor, mleté orechy, na kúsky nalámanú Heru, vajce , škoricu a vypracujeme cesto. Necháme ho chvíľu odpočinúť.

2.

Pripravíme si formičky. Cesto vtláčame do jednotlivých formičiek doplna.

3.

Pečieme cca 15 minút, pri teplote 180 stupňov. Po vyklopení posypeme práškovým cukrom, alebo v ňom obaľujeme. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.