Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená kuracia paštéta z pečienok

ingrediencie

500 g
kuracie pečienky
5 ks
vajce
1 ks
33% smotana na šľahanie
1 dl
olej
čierne korenie
1 KL
vegeta

postup

Úžasná na chlebíčky so zeleninou, alebo jednohubky.

1.

Pečienky si umyjeme, očistíme a rozmixujeme v mixéri. Pridáme smotanu, vajíčka, olej, trocha korenia a lyžicu vegety.

2.

Všetko riadne premiešame metličkou a vylejeme do misy z janského sla. Zakryjeme alobalom a dáme do rúry na 190 stupňov asi na 45 minút, potom odkryjeme a necháme zapiecť.

3.

Špajdľou skúšame, čie je paštéta hotová. Ak áno, vytiahneme a necháme vychladiť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...