Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca študentská pečať

ingrediencie

200 g
čokoláda na varenie
70 g
Cera
ks
želé cukríky Ovomia
ks
oriešky
ks
hrozienka

postup

1.

Čokoládu rozpustíme s Cerou vo vodnom kúpeli.

2.

Oriešky nasekáme, použiť môžeme arašídy, vlašské orechy, mandle, pokrájame aj cukríky. Vsypeme do mierne vychladnutej čokolády a premiešame.

3.

Nalejeme do dezertových obalov alebo do menších košíčkov.

4.

Mne sa osvedčil takýto obal, čokoláda sa aj pekne lámala na štvorčeky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.