Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Laskonky

15
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
bielky
50 g
strúhaný kokos
200 g
kryštálový cukor

Krém

250 ml
mlieko
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
Zlatý klas
200 g
maslo
75 g
práškový cukor
5 PL
uvarená káva

postup

Ako využiť vaječné bielky.

1.

Nad parou vyšľaháme bielky, po častiach pridávame cukor a šľaháme asi 10 minút. Napokon prišľaháme kokos.

2.

Na plech s papierom na pečenie položíme formu na laskonky, do otvorov nanesieme cesto, urovnáme a sušíme pri 110 st. C asi 30 minút.

3.

Krém: Z mlieka, vanilkového cukru a Zlatého klasu uvaríme puding a necháme ho vychladnúť. Vymiešame maslo s práškovým cukrom a pridáme sem vychladnutý puding a tiež vychladnutú kávu.

4.

Na jednu laskonku natrieme krém a prikryjeme druhou laskonkou. Trochu môžeme pofŕkať čokoládou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...