Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchla silvestrovská večera

ingrediencie

4 ks
filety z lososa
1 balíček
špagety
1 ks
malá cuketa
pórik
rajčiny
olivový olej
soľ, čierne mleté korenie
4 PL
Hladká múka špaldová
mletá červená paprika
mletá rasca

postup

1.

Na rozohriatu panvicu s olejom si na drobno nakrájame cuketu, rajčiny a pór na kolieska, okoreníme, osolíme, krátko orestujeme, kým nám rajčiny nepustia šťavu, pridáme uvarené špagety a ešte chvíľku opražíme, tak aby nám zeleninka zostala ešte chrumkavá.

2.

Odstavíme a naložíme na tanier.

3.

Lososa si umyjeme, usušíme, nakrájame na filety, osolíme.

4.

Do misky si nasypeme 4 lyžice múky, polovicu lyžičky soli, štipku korenia, polovicu lyžičky mletej rasce, štipku červenej papriky, premiešame a v tejto zmesi obalíme lososa a dáme opiecť do rozohriateho oleja.

5.

Lososa opečieme z každej strany len krátko, aby sa nám nevysušil a zostal nám pekne šťavnatý.

6.

Takto pripraveného lososa môžeme servírovať na hotové zeleninové špagety.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...