Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medvedie labky kokosové.

50
porcií
42
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
jemne mletý kokos
200 g
hladká múha
250 g
palmarín
400 g
práškový cukor
1/2 ks
kypriaci prášok do pečiva

postup

1.

Všetky suroviny zmiešame, aby vznikla hmota ktorá sa nelepí.

2.

Naplníme formičky na medvedie labky. Plním ich približne do 3/4 formičky.

3.

Pečieme v mierne vyhriatej rúre pár minút. Upečené sú, keď ešte len začínajú byť mierne rúžovkasté na okrajoch. Treba dávať pozor, lebo potom už začnú rýchlo rúžovieť a správne je, keď sú biele. Po upečení vyklopíme z formičiek. Vyklápame horúce, lebo ak ochladnú, prilepia sa do foriem. Po vychladnutí namáčam časť tlapky do čokolády.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kokos
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
Domáce bounty či raffaello dopĺňajú klasiky ako pusinky, bábovka a rezy. Všetko z kokosu!
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...