Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Varené víno

ingrediencie

1 liter
ružové víno
1 ks
celá škorica
6 ks
klinčeky
1 ks
badián

postup

1.

Dáme variť víno a pridáme koreniny, zohrejeme a chvíľu povaríme, kým koreniny nepustia chuť.

2.

Nalievame do pohárov a môžeme ozdobiť plátkom pomaranča, jablka. Na zdravie!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...