Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Najlepší perník

20
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

40 dkg
polohrubá múka
30 dkg
práškový cukor
1 ČL
sóda bikarbóna
1 balíček
Perníkový prášok
2 PL
kakao
1/2 liter
mlieko
1/2 dl
olej ( pol slnečnícoveho a pol olivového)
3 PL
džem (podľa chuti)
1 ks
várová čokoláda

postup

1.

Všetko zmiešať mixérom v jednej miske. Upiecť v trube na 190°C po 20 min. vyskúšať pychnúť špáradlom do stredu či je upečený.

2.

Nechať vychladnúť. Po vychladnutí natrieť rovnakým džemom, ktorý sme pridali do perníka a zaliať čokoládou. Dobrú chuť prajem😋.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.