Bábovka s vaječným likérom
16
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
200
g
práškový cukor
2
balíčky
vanilkový cukor
200
ml
slnečnicový olej
200
ml
vaječný likér
100
g
hladká múha
100
g
zemiakový škrob
1
balíček
kypriaci prášok
postup
Na raňajky, desiatu či olovrant, alebo aj ako dezert.
1.
Vajička s cukrom a vanilkovym cukrom vyšlaháme, pridáme olej a likér.
2.
Múku, škrob a kypriaci prášok zmiešame a pridáme k vajíčkovej hmote.
3.
Formu na bábovky natrieme rovnomerne olejom a vysypeme strúhankou.
4.
Rúru vyhrejeme na 180 stupňov a bábovku piečieme 45 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.