Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové mäso na póre

ingrediencie

600 g
kuracie prsia
200 g
pór
1/2 kocka
masox
olej na vyprážanie
100 ml
biele víno
100 ml
voda
50 g
vlašské orechy

postup

1.
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a opražíme na troche oleja. Umytý pór nakrájame na kolieska a pridáme k mäsu. Posypeme nasekanými orechmi a spolu dusíme, kým sa šťava takmer neodparí.
2.
Podlejeme vínom, pridáme rozdrobený masox, 100 ml vody a dusíme domäkka.
3.
Podávame s ryžou alebo so zemiakovými kroketami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...