Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové mäso na póre

ingrediencie

600 g
kuracie prsia
200 g
pór
1/2 kocka
masox
olej na vyprážanie
100 ml
biele víno
100 ml
voda
50 g
vlašské orechy

postup

1.
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a opražíme na troche oleja. Umytý pór nakrájame na kolieska a pridáme k mäsu. Posypeme nasekanými orechmi a spolu dusíme, kým sa šťava takmer neodparí.
2.
Podlejeme vínom, pridáme rozdrobený masox, 100 ml vody a dusíme domäkka.
3.
Podávame s ryžou alebo so zemiakovými kroketami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...