Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové mäso na póre

ingrediencie

600 g
kuracie prsia
200 g
pór
1/2 kocka
masox
olej na vyprážanie
100 ml
biele víno
100 ml
voda
50 g
vlašské orechy

postup

1.
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a opražíme na troche oleja. Umytý pór nakrájame na kolieska a pridáme k mäsu. Posypeme nasekanými orechmi a spolu dusíme, kým sa šťava takmer neodparí.
2.
Podlejeme vínom, pridáme rozdrobený masox, 100 ml vody a dusíme domäkka.
3.
Podávame s ryžou alebo so zemiakovými kroketami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...