Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska kuracia polievka

ingrediencie

4 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
2 ks
cuketa
1 KL
majoránka
1,2 litre
hydinový vývar
180 g
cestoviny tagliatelle
450 g
kuracie prsia
1/4 PL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Vo veľkom hrnci rozpálime olej a osmažíme na ňom nahrubo nakrájanú cibuľu. Pridáme cesnak nakrájaný na plátky a minútu miešame. Pridáme červenú a zelenú papriku nakrájanú na kocky, zakryjeme a za občasného miešania 5 minút podusíme.
2.
Potom pridáme umytú cuketu pozdĺžne rozpolenú a nakrájanú na plátky, majorán a dusíme asi 7 minút, až cukety zmäknú. Prilejeme paradajkový pretlak a hydinový vývar.
3.
Privedieme do varu. Pridáme cestoviny, na kocky nakrájané kura, potom zmiernime teplotu a pod pokrievkou varíme miernym varom 5 až 8 minút. Dochutíme soľou a štipkou korenia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...