Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska kuracia polievka

ingrediencie

4 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
2 ks
cuketa
1 KL
majoránka
1,2 litre
hydinový vývar
180 g
cestoviny tagliatelle
450 g
kuracie prsia
1/4 PL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Vo veľkom hrnci rozpálime olej a osmažíme na ňom nahrubo nakrájanú cibuľu. Pridáme cesnak nakrájaný na plátky a minútu miešame. Pridáme červenú a zelenú papriku nakrájanú na kocky, zakryjeme a za občasného miešania 5 minút podusíme.
2.
Potom pridáme umytú cuketu pozdĺžne rozpolenú a nakrájanú na plátky, majorán a dusíme asi 7 minút, až cukety zmäknú. Prilejeme paradajkový pretlak a hydinový vývar.
3.
Privedieme do varu. Pridáme cestoviny, na kocky nakrájané kura, potom zmiernime teplotu a pod pokrievkou varíme miernym varom 5 až 8 minút. Dochutíme soľou a štipkou korenia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...