Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska kuracia polievka

ingrediencie

4 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
2 ks
cuketa
1 KL
majoránka
1,2 litre
hydinový vývar
180 g
cestoviny tagliatelle
450 g
kuracie prsia
1/4 PL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Vo veľkom hrnci rozpálime olej a osmažíme na ňom nahrubo nakrájanú cibuľu. Pridáme cesnak nakrájaný na plátky a minútu miešame. Pridáme červenú a zelenú papriku nakrájanú na kocky, zakryjeme a za občasného miešania 5 minút podusíme.
2.
Potom pridáme umytú cuketu pozdĺžne rozpolenú a nakrájanú na plátky, majorán a dusíme asi 7 minút, až cukety zmäknú. Prilejeme paradajkový pretlak a hydinový vývar.
3.
Privedieme do varu. Pridáme cestoviny, na kocky nakrájané kura, potom zmiernime teplotu a pod pokrievkou varíme miernym varom 5 až 8 minút. Dochutíme soľou a štipkou korenia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...