Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinový šalát

ingrediencie

250 g
hydinové mäso
300 g
sterilizovaný hrášok
250 g
tvrdý syr
4 ks
natvrdo uvarené vajce
3 PL
citrónová šťava
5 PL
majonéza
1 ks
jogurt
2 PL
worčestrová omáčka
1 ks
červená paprika
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Hydinové mäso pokrájame na malé kocky a dáme do misky. Pridáme scedený hrášok, na malé kocky pokrájaný syr a vajcia . Opatrne premiešame.
2.
Zmes pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme.
3.
Majonézu vymiešame s jogurtom, dochutíme worchesterskou omáčkou, zalejeme šalát a zľahka premiešame. Ozdobíme štvrtkami pokrájaného vajíčka a kockami červenej papriky.
4.
Šalát podávame vychladený s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
sany12341
31.3.2013 11:37 | |
+0 -0
:? ...nie je mi niečo jasné, to mäso sa tam dáva surové? predpokladám, že asi nie, ale to treba napísať!!!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...