Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinový šalát

ingrediencie

250 g
hydinové mäso
300 g
sterilizovaný hrášok
250 g
tvrdý syr
4 ks
natvrdo uvarené vajce
3 PL
citrónová šťava
5 PL
majonéza
1 ks
jogurt
2 PL
worčestrová omáčka
1 ks
červená paprika
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Hydinové mäso pokrájame na malé kocky a dáme do misky. Pridáme scedený hrášok, na malé kocky pokrájaný syr a vajcia . Opatrne premiešame.
2.
Zmes pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme.
3.
Majonézu vymiešame s jogurtom, dochutíme worchesterskou omáčkou, zalejeme šalát a zľahka premiešame. Ozdobíme štvrtkami pokrájaného vajíčka a kockami červenej papriky.
4.
Šalát podávame vychladený s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
sany12341
31.3.2013 11:37 | |
+0 -0
:? ...nie je mi niečo jasné, to mäso sa tam dáva surové? predpokladám, že asi nie, ale to treba napísať!!!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...