Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinový šalát

ingrediencie

250 g
hydinové mäso
300 g
sterilizovaný hrášok
250 g
tvrdý syr
4 ks
natvrdo uvarené vajce
3 PL
citrónová šťava
5 PL
majonéza
1 ks
jogurt
2 PL
worčestrová omáčka
1 ks
červená paprika
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Hydinové mäso pokrájame na malé kocky a dáme do misky. Pridáme scedený hrášok, na malé kocky pokrájaný syr a vajcia . Opatrne premiešame.
2.
Zmes pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme.
3.
Majonézu vymiešame s jogurtom, dochutíme worchesterskou omáčkou, zalejeme šalát a zľahka premiešame. Ozdobíme štvrtkami pokrájaného vajíčka a kockami červenej papriky.
4.
Šalát podávame vychladený s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
sany12341
31.3.2013 11:37 | |
+0 -0
:? ...nie je mi niečo jasné, to mäso sa tam dáva surové? predpokladám, že asi nie, ale to treba napísať!!!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...