Pridať recept

Baklažán ako chuťovka

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 PL
olivový olej
trochu
soľ
trochu
grilovacie korenie na zeleninu

postup

1.
Baklažán umyjeme a nakrájame na 1 cm kolieska. Každé koliesko trocha osolíme a dáme na papierový obrúsok odležať asi na 10 minút.
 
2.
Potom ich dôkladne osušíme a okoreníme grilovacím korením na zeleninu.
3.
Na panvici rozohrejeme olej, na ktorom z obidvoch strán asi 5 minút opekáme baklažány. Keď sú hotové necháme ich ešte chvíľu odtiecť na papierovom obrúsku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Baklažán
Viete, prečo musíte dať baklažán do mlieka? Treba ho soliť? Toto tajomstvo by ste mali poznať!
Kúpili ste baklažán? Je potrebné ho soliť alebo nie? Pozrite sa, ktorá surovina mu neprospieva a prečo ho...
Baklažán
Nevynechávajte baklažán! Má minimum kalórií a znižuje riziko srdcových chorôb
Malá, krásne fialová zelenina je plná zdraviu prospešných látok, chutí fantasticky a hodí sa aj do diéty.
Letna polievka
Tip na nedeľný obed: Plnené baklažány na orientálny spôsob
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Vždy bude pozostávať z polievky, hlavného jedla a dezertu. 
Baklažán
Baklažán
Máte radi baklažán? Dopestovať si a chutne ho pripraviť nie je žiadna veda :)