Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jemné palacinky s banánom a čokoládou

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 ml
mlieko
2 ks
vajce
štipiek
soľ
10 PL
hladká múka
1 KL
sóda bikarbóna
1 balíček
vanilkový cukor
1 ks
banán
50 g
čokoláda
trochu
olej na pokvapkanie
podľa chuti
jahodový džem

postup

1.
V mlieku rozšľaháme vajcia, pridáme soľ, cukor a sódu bikarbónu. Po lyžiciach pridávame múku. Cesto necháme aspoň 10 minút odpočinúť.
2.
Panvicu na palacinky rozpálime a pečieme tenké palacinky. Ak máme staršiu panvicu dáme pred každou palacinkou kvapku oleja.
3.
Palacinky potrieme džemom a posypeme hoblinkami strúhanej čokolády. Podávame s banánom a rozpustenou čokoládou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
vesela15
12.1.2017 14:18 | |
+0 -0
Super recept na cesto. Sú veľmi chutné☺ja som ich plnila tvarohom ale sú fakt vynikajúce. Ďakujem ☺
rysavaliska
4.3.2014 18:53 | |
+0 -0
1 balíček vajce??? tu je asi chyba v recepte :(
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...