Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Španielska tortilla

ingrediencie

200 g
uvarené zemiaky v šupke
1 ks
cibuľa
1 ks
červená paprika
150 g
mäkká saláma
petržlenová vňať
olej
4 ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Zemiaky a cibuľu ošúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Papriku umyjeme, zbavíme jadrovníkov a nakrájame na rezance. Salámu ošúpeme a nakrájame na plátky.
2.
Na rozohriatom oleji opražíme zemiaky, cibuľku, papriku, salámu a zalejeme vajciami rozšľahanými so soľou a korením. Prikryjeme a pri miernej teplote necháme stuhnúť. Potom tortillu obrátime a aj z druhej strany opečieme dozlata.
3.
Hotovú tortillu vyklopíme, nakrájame a podávame s čerstvou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?