Pridať recept

Špagety s tekvicou a so špenátom

ingrediencie

100 g
špagety
50 g
tekvica hokkaido
100 g
čerstvý špenát
1 strúčik
cesnaku
25 g
jarná cibuľka
10 g
píniové oriešky
10 g
syr Feta
5 g
olivový olej
soľ
korenie
zelený petržlén

postup

1.
Špagety uvaríme na spôsob "al dente".
 
2.
Dužinu z tekvice pokrájame na kocôčky, špenátové listy, cibuľku a cesnak posekáme a všetko orestujeme na olivovom oleji domäkka.
3.
Potom zmes zmiešame s cestovinami, ochutíme soľou a korením. Ozdobíme píniovými orieškami, syrom feta a petržlenom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať