Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Makovo-višňová štrúdľa

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 dl
voda
1 štipka
soľ
50 g
maslo
mak
višne

postup

1.
Vypracujeme cesto, odložíme na chvíľu do chladničky.
2.
Rozvaľkáme na 1-2 mm, pokvapkáme olejom, posypeme makom s cukrom, pridáme odkvapkané višne, zvinieme, preložíme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri 170 stupňoch 40 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...