Pridať recept

Ankina gazdovská domáca pizza

7
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

cesto

400 g
hladká múka
1 KL
soľ
1 KL
kryštálový cukor
30 dkg
droždie
2 PL
olej
voda

postup

1.
Suché suroviny si najprv vymiešame a potom pridáme ostatné, cesto vymiesime do tvaru bochníka a dáme kysnúť. Po vykysnutí rozvaľkáme a dáme na plech.
 
2.
Potom ukladáme podľa fantázie tá moja pizza sa skladá z: kečup, ktorý potieram po pizzi (domáci), šunka, saláma, syr plátkový, cibuľa, cesnak, uvarené nakrájané 2 vajíčka, kukurica a paradajky. Potom posypem korením na pizzu. Pečiem 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
29.6.2013 21:31 | |
+7 -0
zhorená určite nie je ak si to myslíš..toto čierne čo je na nej to sú huby a ak by bola tak určite tu zhorenú pizzu nedám
ivetabobotova
19.2.2013 10:30 | |
+4 -0
aj v reštavrácii vam daju pripečenu a nerobia si starosti ;)
Anonymný nick
14.2.2013 15:07 | |
+1 -9
neni zhorena??.... ja by som sa neodvazila tam dat taky recept >:(
Podobné články
Chutné pizzovníky z kysnutého cesta
Chutné pizzovníky z kysnutého cesta
U nás je to jedlo, ktoré všetci milujeme a pochutíme si na tom celá rodina, verím, že aj Vám bude chutiť.
Chlieb ako pizza
10 neodolateľných receptov, inšpirovaných talianskou PIZZOU
Keď máte chuť na pizzu, ale viete, že ju nezjete celú..., skúste jeden z nasledujúcich receptov.
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov,...
Pizza cesto
TOP 3 cestá na pizzu
Zistite, ktoré cesto je ten najlepší odrazový mostík k dokonalému kúsku pizze.
Videorecept: Chrumkavá cuketová pizza
3x zdravá a ľahká pizza bez múky
Už nemusíte mať výčitky, keď zjete celú pizzu na posedenie.
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...