Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Gaštanovo-karamelová torta

12
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
gaštanový korpus
1 ks
Salko
250 g
maslo
1 ks
karamelový puding
200 ml
mlieko
100 g
čokoládové hobliny

postup

1.
Korpus: Gaštanové pyré zmiešame s tromi žĺtkami do peny, pridáme sneh z troch bielkov zľahka premiešame a dáme upiecť v tortovej forme, necháme vychladnúť a rozrežeme.
2.
Uvaríme puding na hustú kašu, salko dáme variť na dve hodiny na karamel a vychladnuté zmiešame do peny s maslom a pudingom na jemný krém.
3.
Natrieme spodnú časť korpusu, priložíme vrchnú časť a natrieme vrch a aj boky torty. Posypeme čokoládovými hoblinami. Najlepšie je urobiť deň vopred a dať tortu na chlad, aby krém pekne stuhol.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čokoládové
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Malé čokoládové cukríky, ktoré sa Vám rozplynú na jazyku a vyčarujú Vám úsmev na tvári, áno to sú pralinky! Každý z nás...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...