Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská ryža nelepivá

4
porcie
16
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
slovenská ryža
3 PL
olej
1 liter
voda
1 KL
soľ

postup

1.
Do hrnca dáme olej a ohrejeme ho. Do rozpáleného oleja dáme slovenskú ryžu (najlepšie bezvaječnú) a opražíme dohneda.
2.
Potom zalejeme vodou, zamiešame a pridáme soľ. Varíme ako klasickú ryžu.
3.
Ak chceme farebnú ryžu pridáme 1/3 KL kari korenia. Ak chcete podávať deťom tak kari nedávajte, nie je pre nich vhodné.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
eirebuachaill
15.10.2015 00:53 | |
+10 -3
Preco bezvajecna ?! Povodna je vajecna a najlepsia, to nas len korporacie vlastniace potravinarsky priemysel oj*buju a okradaju s bezvajecnymi cestovinami !!!!
ANDRJU
27.8.2014 07:55 | |
+23 -2
No to mi je ale presnýý recept!! Autorka by asi s kuchárskou knihou nepochodila. (Koľkogramový balížek ryže?? Prečo až liter vody??? A Varenie klasickej ryže sa dá robiť asi na 5 spôsobov, tak ktorý má autorka namysli????) Idem pozrieť iný recept, díky.
malecovamaria
30.3.2014 09:44 | |
+18 -2
Ano tiež ju varím týmto spôsobom len chcem uviesť presný pomer ak je gramáš pol kilová slovenskéj ryže- tak ked je osmažená zalejem ju 6dcl,teplej vody- pomiešam a s tíšim plameň na minimum občas premiešam .Dobrú chuť
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?