Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčovo-kurací dvojboj so slovenskou ryžou

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
bravčové mäso
300 g
kuracie mäso
1 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1 ks
pór
trochu
hrášok
3 PL
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
vegeta
voda na podlievanie
korenie
bazalka
mletá rasca
grilovacie korenie

postup

1.
Bravčové mäso (karé, pliecko, krkovičku) umyjeme a pokrájame na rezance. Kuracie mäso (prsia alebo obraté stehno) umyjeme a pokrájame na väčšie kúsky.
2.
Zeleninu očistíme. Umyjeme a pokrájame na malé kúsky.
3.
Bravčové opečieme na oleji a keď zhnedne pridáme aj kuracie. Pridáme koreniny. Podlejeme vodou, ale iba aby bolo mäso ponorené vo vode. Podusíme 10 minút.
4.
Pridáme zeleninu a dolejeme vodu. Varíme do mäkka. Ak máme chuť zahustíme 1-2 PL múky alebo rozmixovaným zemiakom (prípadne solamylom).
5.
Podávame s prílohou. Zvolila som slovenskú ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.