Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčovo-kurací dvojboj so slovenskou ryžou

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
bravčové mäso
300 g
kuracie mäso
1 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1 ks
pór
trochu
hrášok
3 PL
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
vegeta
voda na podlievanie
korenie
bazalka
mletá rasca
grilovacie korenie

postup

1.
Bravčové mäso (karé, pliecko, krkovičku) umyjeme a pokrájame na rezance. Kuracie mäso (prsia alebo obraté stehno) umyjeme a pokrájame na väčšie kúsky.
2.
Zeleninu očistíme. Umyjeme a pokrájame na malé kúsky.
3.
Bravčové opečieme na oleji a keď zhnedne pridáme aj kuracie. Pridáme koreniny. Podlejeme vodou, ale iba aby bolo mäso ponorené vo vode. Podusíme 10 minút.
4.
Pridáme zeleninu a dolejeme vodu. Varíme do mäkka. Ak máme chuť zahustíme 1-2 PL múky alebo rozmixovaným zemiakom (prípadne solamylom).
5.
Podávame s prílohou. Zvolila som slovenskú ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?