Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Makovo-jablkový hrnčekový koláč

10
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 šálky
polohrubá múka
1 šálka
kryštálový cukor
1 šálka
mak
1 šálka
mlieko
1/2 šálka
olej
3 ks
vajce
1 ks
prášok do pečiva
700 g
jablko

postup

1.
V miske rozšľaháme vajcia s mliekom pridáme všetky ostatné suroviny a dobre premiešame.
2.
Na plech dáme papier na pečenie a vylejeme polovicu hmoty, na vrch poukladáme pokrájané jablká.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Cathy8133
29.1.2014 20:00 | |
+2 -3
Ten mak do cesta ide pomlety?
damisa
29.1.2014 21:21 | |
+2 -1
nie ide celý - nepomletý
damisa
29.1.2014 18:41 | |
+2 -3
ospravedlňujem sa mak má byť celý-nepomletý
Tangiera
11.12.2013 11:42 | |
+2 -0
Vypadá báječně ,jdu ho zkusit (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?